Akik segítségedre lehetnek

Vörös Nikoletta

"A mai rohanó mindennapok, a rendszertelen és mozgásszegény életforma, mindenkin nyomot hagynak. Szeretném megmutatni a jó irányt, hogy a sport és az egészséges életmód nem luxus, igenis elérhető mindenki számára."

A sport már gyerekként is része volt az életemnek,viszont a súlyzós edzésmódszer nem gyakorolt rám nagy hatást, mígnem megismertem valakit, aki az erőemelést és testépítést is versenyszerűen űzte. Ettől kezdve kezdtem elmélyűlni ezekben a sportokban, és nagyon beleszerettem ebbe az életformába.

Sok versenyfelkészülését és diétáját asszisztáltam végig, neves versenyzőket és szakmailag elismert embereket ismertem meg általa, akik átadták tapasztalataikat és tudásukat. De tanulni sosem elég, ezért elvégeztem az IFBB Nemzetközi Akadémia Személyi edző szakát, majd a Weider Professional Életmódtanácsadó és Sporttáplálkozás tanfolyamát. Így mégtöbbet megtanultam az emberi testről, edzésről és táplálkozásról-dietetikáról.
Szeretném átadni az embereknek azt a tudást, élményt, amit a mozgást nyújthat számukra, testi és lelki szempontból, mivel a két dolog szorosan összefügg.

A mai rohanó mindennapok, a rendszertelen és mozgásszegény életforma, mindenkin nyomot hagynak. Szeretném megmutatni a jó irányt, hogy a sport és az egészséges életmód nem luxus, igenis elérhető mindenki számára.

Nem kor, hanem döntés és kitartás kérdése. Ha nem tudod, hogy indulj el, vagy  már régóta edzel és úgy érzed jól eszel, mégsem változik a súlyod, vagy csak szeretnél szakmai segítséget, akkor célodnak, életvitelednek, és sajátosságaidnak megfelelő személyre szabott segítséget kapsz tőlem.

Keress bátran!

Elérhetőség:

Tel: 0670/319 6150