Szolgáltatásaink

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadóink segítségével könnyebben érheted el céljaidat személyre szabott diéta segítségével.

Szakképzett kolléganőink segítenek a megfelelő étrend összeállításában.

Kérd Vörös Nikoletta tanácsát a CUTLER Gymben!

Szauna

Az infraszauna hatásai
Az infraszauna legfontosabb hatása a méregtelenítés. A hagyományos finn szauna használata során az általunk kiizzadt verejték 90-98%-a víz, ezzel ellentétben a carbon szálas infraszauna használata során ez az érték csupán mintegy 80%, a vízzel együtt pedig zsírsavak, nehézfémek, koleszterin és egyéb káros anyagok távoznak a szervezetből. A mélymeleg infraszauna sugárzás lényege, hogy a szénszálas infraszauna sugárzók közvetlenül a testet melegítik és nem a levegőt, így a bőr mélyebb rétegeit elérve rövidebb idő alatt erőteljesebb izzadás következik be. Mivel az infraszauna használata során a sugárzás a szervezet mélyebb rétegeibe képes behatolni, a hajszálereket kitágítva felszabadítja a sejtekben megkötött káros anyagokat (toxinok, nehézfémek, higany), amelyek a pórusokon keresztül a verejtékkel távoznak a szervezetből.
 
Az infraszauna fogyasztó hatása szintén nem elhanyagolható. Az izzadás által a szervezet az infrakabin 30 perces használata alatt akár 500-800 kalóriát is veszíthet. Ez a testzsír elégetésével hatékony fogyást eredményez. Az infraszauna rendszeres használata gyorsítja az anyagcserét és segíti a salakanyagok kiürülését. Senki ne várja azonban, hogy a mértéktelen evés és a mozgásszegény életmód minden negatív hatását egy csapásra megoldja az infrakabin. Az infraszauna rendszeres napi használata csökkenti a súlyfelesleget, de az életminőségünk akkor fog igazán nagyot javulni, ha az infraszauna használata mellett más módon is odafigyelünk az egészségünkre.
 
Az infraszauna bőrszépítő hatása már egy-két használat után észrevehető.  Feszesebbnek, teltebbnek érezzük a bőrt. Az infrakabin által kibocsátott sugárzás fokozza a bőr rugalmasságát, pórustisztító és sejtregeneráló hatása következtében rendszeres használat esetén, az infraszauna hosszútávon lassítja az öregedési folyamatokat.
 
Az infraszauna pozitív élettani hatása bizonyított a szívműködésre, alacsony vérnyomásra, keringési és vese elégtelenségekre, valamint légúti megbetegedések, allergia, asztma, bőrbetegségek kezelésére csakúgy, mint idegrendszeri panaszok, stressz, álmatlanság, kimerültség enyhítésére.
 
Az infraszauna előnyei
Az infraszauna üzemi hőfoka 40-55 °C, ami nem veszi annyira igénybe szervezetünket, azonban hatását már ezen az alacsony hőfokon is kifejti.

 

CUTLER kávézó

A hosszú edzés után egy kis kikapcsolódásra vágysz? Vagy csak jól esne egy finom csésze kávé?

 

A CUTLER kávézóban a turmixok és az egészséges finomságok mellett belekóstolhatsz az igazi kávékülönlegességeibe is.

 

Nézz be hozzánk, és élvezd kávézónk minőségi kínálatát és nyugodt hangulatát!

 

Masszázs

HAMAROSAN

A házirend megtekintéséhez kattints ide!